Hjelp, jeg får ikke logget inn!

Brukernavn ved innlogging er hyttenummeret. Hvis du ikke husker passordet finnes en "Mistet passordet ditt?" funksjon nederst på innloggings siden. Hvis emailadressen i hyttas brukerprofil ikke fungerer kan admin(at)fjedet.no kontaktes. Bytt ut (at) med @

Booking system til Bakeovn på plass

Heisann

Da er et bookingsystem for bakeovnen i vestre havn på plass. Sjekk dbakee nye fanene øverst til høyre. Vi har en “bakeovn booking” side som stort sett er selvforklarende. Videre i fanen ved siden av har vi en “kalender & Ovn Info” som viser når ovnen er booket samt info om hvem som har booket. Fint om dere legger inn mobilnummer i reservasjonen slik at man er å få tak i. Det kan jo være andre ønsker å overta ovnen varm eller bare være sosial.

Hvis dere legger inn emailadresse under bookingprosessen får dere alle detaljer tilsendt sammen med link til ombooking eller kansellering. Det følger også med en kalenderoppføring dere kan bruke i egen kalender.

Det meste av dette er lagt ut åpent (uten innlogging), og vi må prøve dette ut for å se om det er fornuftig. Jeg tar tilbakemelding på dette samt alle andre forhold dere finner bør rettes på.

Mvh
Admin

1 comment to Booking system til Bakeovn på plass

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>